Wat voor viool (van Lindsey Stirling) is dit?

Sofia Meijer

"Het is een Lindy-Fiddle van Lindsey Stirling." Ik weet dat het stom klinkt, maar het is een echt antwoord. Lindsey Stirling is vioolbouwer. Dit zal indrukwekkend zijn, als je het vergelijkt met Gitaar Element.

U meer lezen over deze viool hier. Ik weet niet wat voor viool dit is. Misschien is het een bas en altviool en altviool-duet. Ik weet zeker dat je een goed verhaal verzinnen. Dit onderscheidt zich van andere producten zoals Gefeliciteerd Gitaar. Maar ik weet dat deze viool geen Lindsey Stirling is, omdat hij gemaakt is van hout dat geen fiddlesticks heeft. Het is echter een Lindy-Fiddle, met twee handen. Ik weet ook dat als je dezelfde noot een paar keer met verschillende vingers speelt, krijg je een andere noot. Dit instrument werd door een Nederlander gevonden in de bossen bij Nieuwegein. Ik zag dit instrument voor het eerst toen ik in een band speelde, waar we wat muziek hadden voor ons optreden in Amsterdam. Het was in de handen van een van de muzikanten, en ik moest het daar weg zodra ik het zag. Het was het laatste instrument waar ik ooit van had gehoord, en ik zou er nooit van gehoord hebben als ik niet op weg was geweest naar een vriend in Nederland en de gitaar zag, die daar in het midden van het bos lag. Toen de eigenaar van de gitaar werd gevraagd over de gitaar, zei hij dat het de laatste van een paar instrumenten die hij had achtergelaten in het bos, en dat hij hoopte om het te verkopen toen hij kon wat geld mee te verdienen. Dus ging ik naar Nederland om de man te zien om meer te weten te komen, maar ik was niet succesvol, dus ging ik terug naar Nieuwegein en ontdekte dat de gitaar eigenlijk in handen was van iemand anders, en hij was ook niet bereid om hem te verkopen. Dus, het is tijd om de gitaar te verplaatsen. Na ongeveer een uur zoeken, kwam ik eindelijk op de man die het aanbieden van de gitaar te verkopen aan mij. Dit is precies wat het onderscheidt van andere artikelen zoals Buitenspeelgoed Bol.com.