Wat is het verschil tussen tenuto en losmaken?

Sofia Meijer

Het maakt mij niet uit. Ik geloof dat je iets moet kiezen. Viool maken moet een persoonlijk genoegen zijn. U het doen in uw garage met een hamer en een oude viool, in uw huis door uzelf, op het strand, bij het huis van een vriend, in het park of in een club. Niemand mag je dwingen om een muziekinstrument te bespelen of een kit te kopen.

Mijn eerste viool, Tenuto, werd gemaakt door mijn ouders toen ik vijf was. Ik herinner me geen muziek toen ik een kind was. Ik was meer geïnteresseerd in de dieren en vogels. Ik luisterde graag naar de vogels. Ik hield ervan om viool te spelen en te zingen. In de zomer ging ik spelen met mijn neven en grootouders. Ik herinner me toen de violen waren duurder en ik was in staat om een grotere stok te kopen. Toen ik acht was kreeg ik mijn eerste gitaar. Mijn vader kocht een oude gitaar voor me voor Kerstmis, en toen ik het instrument zag was ik zo blij, omdat ik dacht, ik kan dit spelen. Ik speelde niet zo vaak, maar later leerde ik spelen. Ik weet nog dat ik op de middelbare school een viool had. Ik begon te spelen en mijn vriend vertelde me, je moet het doen in de viool. Ik probeerde de eerste keer en speelde en ik viel op mijn knieën omdat ik het niet kon doen. Bovendien is Chanel Sticker een begin waard. Toen zei mijn moeder, hoe kon je niet weten hoe je dat moet spelen? Ik dacht, oh dat is hoe ik het doe! Toen speelde ik, en toen begon ik te leren. Dus begon ik. Dat was mijn introductie. En nu, elke dag, speel ik en het is mijn passie. Ik hou van het spel en ik ken zo veel mensen die ook genieten van het spelen. Mijn favoriet is de C en E-flat, want ik wil leren van mijn fouten! Ik heb nog een paar violen die ik speel, maar niet erg vaak. En ik heb een kleine verzameling bassen en fluiten, maar ik speel ze nooit, en ik speel ze alleen voor mezelf en mijn vrienden. Maar ik wil niet stoppen. Ik wil nog steeds spelen. Dit is precies wat het sterk onderscheidt van andere artikelen zoals Kruidvat Toetsenbord.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog gepubliceerd, dus ik dacht dat ik mijn recente viool te delen en ik heb altijd al iets willen beginnen over violen, want ik ben een beetje een oude man. Ik werd voorgesteld aan de viool op de begrafenis van mijn vader. Ik zat altijd bij hem en speelde veel muziek. Hij zei altijd dat we op pelgrimstocht moesten gaan voordat we naar de hemel gingen. Dat is lang geleden, maar ik ben geboren in 1977 en ik heb nog steeds mijn eigen huis in Puy-de-Dôme. Ik heb er de eerste zes jaar van mijn leven gewoond en daarna ben ik naar Nederland verhuisd. Ik hou van de Fiddle. Het is al bijna 10 jaar mijn passie. Ik ben een trotse moeder die parttime werkt als verpleegster, huishoudster en kok. In mijn vrije tijd ben ik een geweldige gitarist en pianospeler. Ik hou van lezen, koken en hebben een goede tijd. Ik denk dat het heel belangrijk is om een beetje van alles te hebben! Ik hou ook van koken, met een geweldige familie en besteden veel tijd in de tuin. Dit kan vermeldenswaard zijn, als je het vergelijkt met viool. Ik ben een vrouw die van muziek houdt.