Waarom wordt er gezegd dat viool het moeilijkste instrument of instrument is?

Sofia Meijer

Want dat is wat je nodig hebt om viool te spelen. Het is een ongelooflijk moeilijk instrument om onder de knie te krijgen en daarom heet het dat: viool. Waarom is er geen betere viool dan de Stradivarius?

Wat is het verschil tussen viool en viool?

Het belangrijkste onderscheid is tussen een viool en een viool. De viool is een soort lier die ongeveer 800 jaar geleden in Europa werd uitgevonden. De viool daarentegen is een instrument met twee snaren, een houten lichaam en een houten snaar. Het is gebruikt voor eeuwen.

Waarom kijk je naar violen als een beroep?

De viool is erg populair in Nederland en daarom wil ik deel uitmaken van de vioolgemeenschap. Het is ook een hobby die beoefend kan worden. Ik hou ervan om violen te maken en ze ook in de studio te bestuderen. In het begin dacht ik erover om leraar te worden, maar na een tijdje besloot ik dat ik een vioolspeler zal zijn en dit is wat ik doe. Mijn belangrijkste doel is om de vioolcultuur in leven te houden, wat betekent dat ik uw steun nodig heb!

Wat voor instrument speel je en waar haal je je voorraden vandaan?

Ik gebruik een oude viool. Ik heb een paar wijzigingen aan en ook een nieuwe kopen. Ik ben geen expert fiddler, maar ik weet dat er veel mensen die zijn en ik wil deel uitmaken van dat. Ik speel ook met mijn gitaar in het weekend.

Hoe ben je geïnteresseerd geraakt in violen?

Ik was ongeveer 10 jaar oud en toen ik in groep 7 zat probeerde ik een oude piano te spelen met een snaargitaar op een school in Nederland, maar het lukte me niet om het af te maken. Ik wilde altijd al met een echt instrument spelen en als gevolg daarvan kocht ik mijn eerste instrument in 2006. De eerste was een bas (het eerste instrument dat ik kreeg) en de laatste was een mandoline. viool kan echter een test zijn. Later kreeg ik mijn handen op een viool, de allereerste die ik ooit heb gespeeld. Het was een oude rechtop en ik was verslaafd.