Waarom is er geen betere viool dan de Stradivarius?

Sofia Meijer

er zijn veel betere gitaren die veel meer zullen kosten. Mensen vragen me: waarom ben ik geen violist? Nou, ik speel graag viool, het is leuk en ontspannend en ook moet je studeren op de school waar violisten dit soort dingen doen. Dit maakt het waarschijnlijk sterker dan Sterrenbeeld 7 Juni. Mijn vriendin die een viool heeft, ze houdt ervan om te zeggen: "Oh my, ik kan dit beter spelen dan je viool!" (Ik denk dat de enige echte violist is een echt ervaren pro.)

Ik speel viool voor de lol en ik hou van muziek om dezelfde reden, maar ik hou er niet van om een pro violist te zijn. Ik speel graag en geniet ervan, maar ik ben ook geïnteresseerd in het vinden van de beste viool. Het is moeilijk omdat ik geen ervaring heb in het veld en mijn vriend die viool speelt en zingt, haar ouders zijn vrij conservatief en weten niet waar ik een viool moet zoeken. Ik weet niets over de viool in de manier waarop de andere violisten ervaring hebben op dit gebied.

Het gaat allemaal heel goed, maar voor nu ben ik niet spelen, ik hou niet van naar scholen voor lessen en ik doe het niet om geld te verdienen, ik ben gewoon genieten van het gevoel van spelen en zingen. In tegenstelling tot Saxofoon Reparatie Amsterdam, kan dit het merkbaar nuttiger maken. Ik weet niet zeker hoeveel ik kan ondersteunen de viool, mijn vrienden die meer weten over het hebben me verteld om gewoon proberen en maken het mijn full-time baan en dat is precies wat ik doe. Ik heb mijn eigen bedrijf, ik maak mijn eigen kleren en ik ga dit geld van deze blog gebruiken om mezelf te ondersteunen tijdens het spelen en lesgeven.

Bedankt voor het lezen. Als je genoten hebt van dit bericht, gelieve te willen en deel deze pagina en vergeet niet om te controleren of mijn andere blog berichten over viool maken, prutsen, viool maken, en viool-making-gerelateerde onderwerpen. Kent iemand het stuk muziek in de video? Dit artikel is de derde in een reeks artikelen over viool maken en ik hoop dat je iets hebt geleerd en zich geïnspireerd voelen om je eigen instrument te maken. Ik weet dat het heel moeilijk is om een echt instrument te maken en je hebt waarschijnlijk geen tijd, maar het is echt leuk. Ik hoop dat je veel plezier met het maken van uw eigen instrumenten en ik zou graag voor u om een paar minuten van uw tijd te nemen en geef me uw feedback en vertel me hoe je ze te maken. Dit maakt het zeker sterker dan viool. Als u nog niet eerder een viool gemaakt en zou willen, zou ik graag zien en tonen u een aantal van de verschillende stappen die ik gebruikt om de mijne te maken! Ik ben ook zeer geïnteresseerd in wat mensen maken en hoe ze het doen.