Kent iemand het stuk muziek in de video?

Sofia Meijer

De violen in de video zijn gemaakt door mij en alles wat je hoeft te doen is het volgen van de instructies in de video. Nou, het lijkt erop dat je alles gedekt, en je bent in staat om de violen te spelen door het volgen van de instructies en instructies gegeven. Dit betekent dat u deze violen gebruiken in een concert, in uw huis of op een plaats waar u weinig tijd over hebt.

Ik denk dat ik je de stappen moet leren voor het maken van je eigen viool. Dit zijn de stappen om een oer-Hollandse viool te maken. Er zijn ook enkele instructies voor de eerste stap in het maken van een moderne viool. Raadpleeg de instructies stap voor stap in de video op deze site. De volgende video is gemaakt door mij voor deze blog. Ik hoop dat je ervan geniet.

1) Eerst moet je een geluid kiezen dat je leuk vindt. Ik denk dat de meest traditionele geluid is de cluck , dat is een diepe clack. Ik zou een Nederlandse viool aanraden die een zeer zachte toon heeft. Dit geluid geeft een beetje anders gevoel als je het speelt dan de meer traditionele toon van de Engelse viool. Wat is het verschil tussen tenuto en losmaken? Als je de viool wat sneller wilt spelen, kun je de viool kiezen die ik heb gemaakt: de Clappen viool. 2) Dan moet je een naam van je viool kiezen. Ik denk dat de eerste naam die mensen moeten weten de naam van het instrument is. Het is belangrijk dat het de naam van het instrument heeft. Als het instrument geen soort viool is, moet het een soort muziekinstrument zijn. Op deze manier zullen mensen in staat zijn om zich te verhouden tot uw viool als een instrument dat je kent of iets wat je kent. Ook in mijn blog, ik maak het gemakkelijk voor mensen om het instrument te vinden. 3) Tot slot is het belangrijk om een logo te selecteren voor uw viool. Ik weet dat het niet het logo dat u wilt gebruiken, maar voor de mensen die graag violen kopen, is het misschien een interessante keuze. Mijn logo is degene die ik gebruik. 4) Ten slotte, als uw viool is een beetje ingewikkeld, of is al op het internet, dan is het misschien makkelijker om een pdf-bestand dat efficiënter zou zijn voor uw klanten te gebruiken. Ik gebruik een gratis website (http://www.fiddle-design.nl/). U deze website gebruiken om uw pdf-bestand te maken. Je hoeft alleen maar een pdf-lezer te vinden en het bestand te maken. Zodra u uw pdf-bestand hebt gemaakt, u het vervolgens uploaden naar het internet. Het enige wat u hoeft te doen is het logo aan het bestand toevoegen, zodat u het aan de website toevoegen. Zelfs viool zal een begin zijn." 5) U het pdf-bestand naar elk gewenst e-mailadres sturen. U moet het e-mailadres niet in uw handtekening zetten. Zet in plaats daarvan de naam van de persoon die u contact opneemt.