Kan iemand mij een goede vioolbouwer /goede viool aanbevelen.

Sofia Meijer

Ik weet het niet.

Als u meer wilt weten over mijn verhaal check mijn blog over mijn viool maken. Ik raad je ook een goede vioolbouwer aan. De beste vioolmakers/makers in de wereld zijn degenen die niet de zorg over de beoordelingen, alleen de kwaliteit van de producten. Ik ben naar vioolmakers geweest en sprak met hun mensen/leraren/leraren van de dag/ik heb artikelen geschreven over een aantal vioolmakers. Ik weet niet of er iemand is die je een beste vioolbouwer kan vertellen. Maar ik weet over een paar die ik graag: Mijn schoonvader is al bijna 20 jaar vioolbouwer, hij is de beste vioolbouwer ter wereld en ik wou dat ik meer over hem kon weten. Ik heb verschillende video's gezien die hij heeft gemaakt over viool maken en ik moet toegeven dat ze zeer indrukwekkend zijn. Ik hoop echt dat ik de kans krijg om meer van zijn werk te zien. Dit kan onthullend zijn, vergeleken met Gitaar Tabs Liedjes Ik weet dat hij het nu erg druk heeft, maar misschien kunnen we op een dag een praatje maken. In ieder geval ben ik niet echt goed in het schrijven van een gedetailleerd artikel over een vioolbouwer, maar ik wilde mijn gedachten over hem te delen met de lezers hier. Dus ik zal een zeer kort artikel over hem schrijven. Dit is een beetje anders dan mijn gebruikelijke berichten over vioolbouwers en ik zal proberen om het zo kort mogelijk te houden. Dus laten we beginnen! Het begin ben ik altijd gefascineerd geweest door het feit dat viool maken een kunst is, dat is een ambacht en dat is een passie. Als jong meisje bracht ik veel tijd door met mijn vader die viool speelde. Op dat moment was het iets heel anders. De viool werd beschouwd als een hobby die was voor de kinderen. Het werd beschouwd als een hulpmiddel. Een goed instrument dat wordt gebruikt voor een grote hobby, een stuk speelgoed. In mijn jeugd zat mijn vader viool te spelen, vaak als we alleen in huis waren, op de bank. Ook kan viool Test een poging zijn.