Hoeveel verschillende violen bestaan er?

Sofia Meijer

Ik kon een lijst van meer dan 100 verschillende, maar het zou een beetje veel. Dus hier is een lijst die u van harte welkom bent om toe te voegen aan de lijst als je die hebt! Ik ben momenteel het toevoegen van meer violen, dus kom regelmatig terug. Zie ook de Ipad Mini 4 Hoes Met Toetsenbord review. Ik hou van mijn viooltjes, maar ik weet dat niet iedereen ze kan hebben, dus hier zijn een paar dingen die je doen om te helpen! 1. Ik hou ervan om viooltjes te verkopen aan iedereen die ze wil kopen. Het is een zeer eenvoudig proces, maar ik waardeer altijd de reactie! Als je wilt weten hoe, neem gerust contact met me op of stuur me een bericht. 2. Als je een bericht naar mij wilt sturen, heb ik een Facebook-account waar je meer informatie over mij en mijn violen vinden. Het is ook vrij eenvoudig te gebruiken. Je zet gewoon een link naar een viool in het bericht dat je me wilt sturen. 3. Als je graag mijn andere blogs wilt bekijken of als je een vriend wilt vertellen, kun je op de knop "Volgen" onder mijn naam klikken en je wordt gemaild wanneer er nieuwe blogposts worden geplaatst. 4. Ik ben nog erg jong en meestal niet post heel vaak. Wilt u contact met mij opnemen, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier onderaan deze pagina. Als je nog andere vragen of opmerkingen hebt, laat dan een reactie achter of stel een vraag op mijn Facebook-pagina. In tegenstelling tot Apple Draadloos Toetsenbord, kan het merkbaar nuttiger zijn.

Ik ben een grote fan van het spelen met violen en ik kan ook worden gevonden spelen in een aantal openbare ruimtes in Nederland en in de Verenigde Staten. Ik heb een geweldige tijd spelen en zijn al jaren, maar ik kan niet lijken te vinden van een baan. Ik ben momenteel een freelancer (zonder full-time baan), maar ik ben een full-time speler voor bijna een decennium (sinds 1999). Ik ben ook een fan van muziek. Mijn favoriete soort muziek is popmuziek en ik ben erg blij om deel uit te maken van een kleine muziekgemeenschap. Ik hou van reizen en ga de natuur in. Het "Boedapest" is een openluchtmuseum dat open is op de avond van de eerste zondag in april. Het is een heel bijzonder ding dat ik in staat ben om te bezoeken aan het eind van de maand met de rest van de gemeenschap. Als ik ooit tijd te sparen hebben, zou ik graag dat te bezoeken.

Mijn blog gaat vooral over mijn liefde voor de muziek en viooltjes, dat zijn de belangrijkste dingen die ik luister en speel. Mijn hobby's zijn tuinieren, lezen, dansen, tv-programma's kijken, praten en eten! Als u contact met mij wilt opnemen, u mij mailen of vinden op twitter.