Hoe we testen

Sofia Meijer

Wij zijn een groep van ervaren en getalenteerde viool spelers en we geloven sterk dat dit het belangrijkste aspect van het spelen van een viool. We beweren niet dat deze informatie 100% betrouwbaar is, omdat deze gebaseerd is op subjectieve ervaring en ons eigen onderzoek.

Wat is het verschil tussen viool en banjo?

Fiddle: Het instrument dat wordt gebruikt voor het bespelen van een viool, viool of cello staat bekend als de banjo. De term "banjo" wordt vaak geassocieerd met het instrument. De banjo is een klein instrument met één snarige snaar. Een banjo heeft een enkele, scherpe, stalen snaar, gemaakt om te worden bespeeld op een snaarinstrument (ook wel een banjo-brug genoemd). De belangrijkste functie van de banjo is als een bron van toon voor de viool of cello. Het instrument bestaat uit een metalen behuizing, een brug en een snaar. Banjo's worden gebruikt in banjo, gitaar en piano maken, en het instrument wordt ook gebruikt in de elektrische gitaar en de elektrische bas.

De violisten worden meestal verkocht in paren. Een prijskaartje in onze winkel is de enige manier om te vertellen of het een paar of een individueel stuk.

Wat is een Fiddle Set?

Een viool set is een combinatie van een viool, een bas, en een mandoline, die allemaal worden gespeeld op hetzelfde moment. Deze kunnen variëren van $ 20 tot $ 700 per stuk. Als je een gitaar die viool muziek speelt, zou je denken dat een viool set zou gewoon een gitaar. Maar dat zijn ze niet. Ze zijn geweldig voor alle soorten muziek. Ze zijn goed voor het beoefenen van solo's, of om te spelen in de bus, op het werk, of voor het diner met vrienden. Ze zijn ook geweldig om samen te komen en muziek te delen.

Wat zijn Fiddle Sticks?

Fiddle sticks zijn vergelijkbaar met gitaren, behalve dat ze zijn gemaakt van bamboe. Ze zijn gemakkelijk vast te houden en gemakkelijk te gebruiken, maar je moet weten dat bamboe is een hard materiaal, dus het kan breken als gedaald.

Deze viool stokken zijn ideaal voor het onderwijzen van jezelf een nieuw akkoord of akkoord progressie.

Op het eerste gezicht lijkt het alsof we een recensie hebben geschreven voor de meest populaire vorm van viool, namelijk de basviool (Bf). Echter, we willen naar de kern van de zaak, dus laten we graven in de verschillen en overeenkomsten tussen alle van de viool types.

Viooltypen

Een bas viool staat bekend als luid en luid. Bas violen hebben de neiging om luider dan andere violen en hebben meer kans om te worden gehoord boven een menigte. Voor de meeste basviolisten is een basviool ook een goede keuze voor een podium.

Een viool met een "solo" geluid kan worden gebruikt om een unieke toon of melodie te creëren. Sommige mensen zullen denken dat het spelen van bass fiddle solo is "saai." Het geluid van een basviool varieert sterk, afhankelijk van de vorm en het materiaal van het instrument. De meeste basviolisten hebben een iets breder geluid dan een wide-bodied of low-midrange gitaar. De meest populaire basinstrumenten in de Verenigde Staten zijn de viool en de gitaar.

Te vaak wordt mensen verteld dat ze de wetenschap niet kunnen vertrouwen en dat ze hun vioolspeler kunnen vertrouwen. Hoewel we u niet willen ontmoedigen om een viool te kopen, willen we u eraan herinneren dat we onze expertise en tests gebruiken om u de informatie te bieden die u nodig hebt. We willen ook dat je begrijpt dat er een enorm verschil is tussen waar we in geloven en wat je vertrouwen. We testen bijvoorbeeld violen om te zien of ze goed genoeg klinken om te spelen in onze vioolkamer en hoeveel ze wegen. Dit stelt ons in staat om een viool te kiezen op basis van zijn gewicht. We testen ze ook door te kijken naar hun volume, en zien hoe goed ze passen in onze fiddlers kamers. Het is belangrijk dat we precies weten hoe u wilt dat uw viool klinkt, zodat we de beste viool kunnen ontwerpen die bij u past.