Help, welk nummer van GNTM?

Sofia Meijer

Je me dezelfde vraag stellen van elk nummer. Dus als je wilt weten welke van GNTM is uw favoriet, u vragen, en ik zal u helpen.

Mijn vriend familielid die een leraar gaf me de link naar mijn website over violen, en mijn familielid is blij. Ik wou dat het familielid me video's liet maken over violen. Als u meer wilt weten, ga dan naar mijn site en klik op "Fiddle Information". Dit is zeker logischer dan Pukkel Tas. De link naar mijn website is hierboven. Ik probeer een website gemaakt te krijgen. Ik heb de website voor mijn eerste boek. Ik doe dit voor mensen om het boek te kopen. Het zal veel kosten, maar ik zal mijn best doen om het zo goed mogelijk te maken. Ik heb de website gemaakt als een manier om een beetje inkomen te maken met de hulp van sommige mensen en om mij te ondersteunen in mijn boek project. Ik heb het idee in mijn hoofd om een reeks artikelen te maken die gerelateerd zullen zijn aan verschillende onderwerpen. Als gevolg hiervan kan het sterker zijn dan viool. Een van de onderwerpen zal worden violen, en het andere onderwerp zal mijn violen. Het boek zal worden genoemd violen voor beginners. Ik hoop dat het een goed boek, want het is de reden dat ik dit project begonnen in de eerste plaats. Dit is mijn verhaal en het verhaal van mijn leven. Ik ben een zeer verlegen persoon, maar ik speel al vele jaren viool. Dus wat is het over violen dat maakt ze zo geweldig voor mij? Wat is het met het instrument dat het zo fascinerend maakt? Hoe zit het met de manier waarop ik heb geleerd om ze te spelen, en de manier waarop ze mij hebben beïnvloed in mijn leven? Het is het eerste deel, en het is belangrijk om het te horen. Het andere deel is dat violen zijn leuk! Ze zijn spannend. Ze geven me zoveel gevoelens. De manier waarop ze me een gevoel van vrijheid geven is zo mooi! U me vertellen dat ik nog nooit in een situatie die gaf me zo veel vreugde en plezier als bij het spelen van violen met vrienden.

Mijn passie is viool. Ik ben een zeer nieuwsgierig persoon en mijn passie voor violen is een passie die ik heb gevoed sinds ik kon spelen de oorspronkelijke instrumenten van onze mensen en onze samenleving. Deze passie strekt zich uit tot leren en leren van andere mensen, en het delen van mijn kennis met mensen. Ik hou ook van kunst en geniet van het spelen van kunst, en ik denk dat je in deze blog veel dingen vindt die je gebruiken. Ik ben een autodidact met een passie voor muziek. Ik denk graag dat ik een kunstenaar ben die zal laten zien dat we een volk zijn en dat we een groot erfgoed hebben, niet alleen uit het verleden, maar ook uit het heden en de toekomst.