contacteer mij

Sofia Meijer

Aanvraagformulier

Je vindt me op twitter (@_sephia_), op instagram (sephia_), en ook op de website (viooltest.nl). Als ik er niet ben, is dat omdat ik op dit moment in de bar ben, met mijn vriend aan het praten ben. Ik ben zo terug. Ik hou van mijn land!

Mijn naam is Sofia. Ik kom uit Maleisië. Mijn vader komt uit Maleisië. Ik ben een vioolspeler. Ik geef het graag les aan mijn vrienden en familie. Ik ben erg een viool fan en ik geniet ervan.

Mijn naam is Sofia en ik speel viool op mijn school (Sofia School of Music, Universiteit van Maleisië, KL). Mijn leraar is mijn beste vriend, en de belangrijkste persoon in mijn leven. Ze is mijn inspiratie en steun op elke manier die ze kan, zowel binnen als buiten de klas. Ik ben zo gelukkig met een geweldige leraar als haar. Ze is zo aardig voor me geweest, en is echt mijn inspiratie. Ze is mijn "grote zus" en ik hou van haar precies hetzelfde. Ik ben zo dankbaar voor mijn tijd met mijn leraren en ik kijk ernaar uit om te doen wat ze de afgelopen 2 jaar met mij hebben gedaan: mijn muziek en mijn muziekleven naar een hoger niveau tillen. Ik hoop dat jullie allemaal de liefde kunnen voelen.

Ik ben altijd blij om te reageren op opmerkingen en vragen, of als je het gevoel dat je in staat bent om iets bij te dragen, en als je een violist en wil graag uw ervaring te delen, stuur dan een e-mail. Vermeld in die mail je naam en een link naar je profiel. Als u geen e-mail wilt ontvangen, u de opmerking/vragen via privéberichten verzenden. Als je de weg naar de commentaarsectie niet vinden, kun je ook een vraag stellen op het forum, of een vraag stellen op onze Facebook-pagina (https://www.facebook.com/vio.overture). Als u deze blog interessant vindt of de ontwikkeling van deze blog wilt ondersteunen, doe dit dan. Donaties aan deze blog zijn welkom en gewaardeerd! Bedankt voor uw steun! Veel plezier!

Reageer op dit bericht bewerken] Poster: mr_chris Datum: 7 januari 2014 5:11 Forum: speed_runs Onderwerp: Re: Is dit een echte wereld scenario? Ik denk dat dat een beetje vergezocht, maar ik weet niet de bron van dat idee.

Maar ik hou nog steeds van deze blog en de manier waarop het is georganiseerd.

Opening Hours