About me

Sofia Meijer

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik zoveel mensen zo veel leuke violen zag hebben. Ik probeer je nieuwe dingen te brengen die je leven leuker maken en ook gehannes.

Mijn eerste inzending hier is mijn originele stuk genaamd "Merry Fiddles", die is zeer vergelijkbaar met deze. Ik heb besloten om een viool spel genaamd "Pipe Fiddle en Fiddle" te maken. Pipe Fiddle en Fiddle is een eenvoudig spel om te spelen. In dit spel ben je een violist die pijpen moet spelen. Dan moet je zoveel mogelijk violen spelen als je. Je moet raden wie de pijp is en je moet de pijp raken met je viool. Dan u de pijp of de pijp is verloren. Het is een heel leuk spel.

Mijn vader zei altijd dat ik een viool en een gitaar moest nemen en elke dag met ze moest spelen, dus dat deed ik. Ik wilde ook viool leren spelen. Dus ging ik naar de nationale school voor viool-spelen om te oefenen en ik vond het geweldig. Ik ging naar een viool school voor ongeveer 6 maanden en ik voelde me dat ik was de beste viool speler in de school, maar helaas heb ik niet maken naar de finale. Ik was eerst te verlegen, maar toen ik ouder werd en meer leerde spelen, kon ik in toernooien spelen. Dus besloot ik naar de universiteit te gaan om mijn diploma te halen. Ik besloot om te studeren voor een master's degree als het was veel praktischer. Dus ik studeerde voor 6 jaar en uiteindelijk werd een professor in mijn laatste jaar. Ik heb 15 jaar viool les gegeven en ik zou het graag blijven onderwijzen. Ik hou van viool onderwijs want het is een echte passie.